El CN Mataró es manté invicte abans de les Copes

Les mataronines empaten a 11 a Can Llong contra el Sabadell i arriben a les Copes, de la Reina i de la LEN, sense haver perdut cap partit de lliga

Un dels 5 gols marcatS per Helena Lloret (CN Mataró) Imatge RFEN
Un dels 5 gols marcatS per Helena Lloret (CN Mataró) Imatge RFEN

El Centre Natació Mataró segueix invicte al campionat de la Divisió d'Honor femenina waterpolo i ja prepara el debut a la Copa de la Reina, d'st divendres vinent. L'equip de Dani Ballart, no va notar l'aturada per un positiu a la seva plantilla, i va saber treure un empat a 11 gols de la piscina de Can Llong.

No era un partit assequible. Era el primer d'una sèrie de duels de nivell que esperen el Centre Natació Mataró, i que de guanyar-los poden convertir el mes d'abril i el mes de maig en mesos històrics per l'equip de Dani Ballart.
Dissabte a Can Llong mantenien, una jornada més, la seva imbatibilitat., I ho feien empatant a 11 contra el Sabadell, en un duel on gairebé sempre va haver de remar a contracorrent i on va sobresortir el paper golejador d'Helena Lloret, autora de 5 gols. De fet l'aportació de Lloret va ser una de les notes positives, a banda del fet que l'equip es pot dir que gairebé no van notar l'aturada pel positiu d'Alejandra Aznar, ara fa tres setmanes. Alejandra Aznar no va estar present al duel jugat dissabte a Can Llong, i és l'únic cas que ha patit l'equip en els 8 mesos que porten treballant juntes. Una plantilla que va respondre bé a la primera de la sèrie de proves que li venen pròximament. Així ho recordava el propi tècnic Dani Ballart.

Avui és l'inici de dos mesos delirants a l'hora de poder ser a les finals per disputar els títols.

La veritat és que l'empat a 11 és ben diferent del resultat del duel de Supercopa espanyola, on les sabadellenques es van mostrar superiors quadre mataroní. Dani Ballart, però, avisa en declaracions posteriors a l'empat de dissabte que no sap si el Mataró que es viurà les pròximes dues setmanes serà el de la millor versió.

L'equip ha canviat molt. Portem poc temps, però l'equip va assumint conceptes, i ens falta pulir detalls. No sé si arribarem en la millor verisó, però estem en un punt molt òptim per poder guanyar títols.

Sigui com sigui, l'equip, sense temps a celebracions i festejos, ja ha començat la setmana de preparació de cara al proper títol. El de la Copa de la Reina que es juga a partir de divendres a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu (Barcelona)