El CN Mataró encara el final de temporada de triatló amb un bon balanç

La secció de triatló del CN Mataró tanca amb bones sensacions el Campionat d'Espanya de Llarga Distància disputat a Salamanca, el 30 de juny. El club mataroní va aconseguir els objectius. I és que l'equip masculí format per Joaquim Jordi, Oriol Gili, Luís Diogo, de la categoria elit, i Aleix Garreta, de grups d'edat (GGEE), van fer-se amb la segona posició. Cal destacar que els tres membres de la categoria elit van estar dins del top 35 en la classificació general individual.

Pel que fa a la Lliga Nacional de Clubs, els de Mataró encaren un tram final de temporada complicat. En la categoria femenina, les noies estan lluitant per mantenir-se a la primera divisió, però les baixes els hi poden passar factura, després que Clàudia Luna, triatleta del club, patís una lesió en l'última prova disputada a Boiro, Galícia.

L'equip masculí, que actualment està a la tercera divisió, no podrà pujar de categoria aquesta temporada. A Galícia, havien de quedar entre els 4 primers però van acabar en la novena plaça. José Luís Cano, pensa, però, que acabaran ascendint.

La tercera jornada de la Lliga Nacional de Clubs es disputarà el mes d'octubre a Sevilla, on l'equip femení tindrà l'oportunitat de mantenir-se a la primera divisió.

Informa: A. Andrés / F. Andrés