El CN Mataró disputa la Copa d'Espanya de clubs

Els dos equips del Centre Natació Mataró, el masculí i el femení, tenen objectius diferents a la copa d'Espanya de clubs, que es disputa aquest cap de setmana. L’equip femení, situat a la segona divisió, provarà d’obtenir l’ascens a primera en una competició que disputaran a Madrid. Més a prop, a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu, els nois intentaran mantenir-se  a la màxima categoria, la divisió d'honor. El seu entrenador Joan Giralt parla, però, de les dificultats que tindrà el seu equip per mantenir la plaça entre els millors.

Els nedadors arriben després de fer bons resultats en els darrers campionats que han disputat. Primer al campionat espanyol disputat a Gijón, on Jan Giralt va fer medalla en els 200 esquena i a banda diversos nedadors del Centre van disputar finals A o van obtenir records socials. De fet durant els 4 dies de campionat es van produir 33 millors marques.

I la darrera de les proves de referència, i que l’staff s’ha agafat com a entrenament, ha estat el trofeu internacional de Castelló Grand Prix de la Federació Espanyola, on de nou es van situar diversos nedadors en zona de pòdium, a més d’obtenir diverses millors marques.