El CN Mataró, davant una Copa que vol guanyar

El sorteig de la competició del KO va portar els dos primers equips del Centre Natació Mataró a enfrontar-se amb els primers equips del Terrassa en els quarts de final.
En el cas del primer equip femení, l’equip de Marina Zablith, ja sap el que és perdre contra les egarenques. Una derrota, a més propera, encaixada aquest dissabte a l’Àrea Olímpica de Terrassa. En el que ha estat la primera derrota, en lliga, d’aquesta temporada i el segon cop en tretze jornades que el Mataró encaixa més de 10 gols en un partit. Per les mataronines serà clau recuperar les millors sensacions defensives. 

El duel es juga a partir de la 1 del migdia, en el partit inaugural dels quarts de final. Cal recordar que can Llong porta bons records al Centre Natació Mataró. La instal•lació ha vist els dos únics títols estatals de la secció de waterpolo. Copa de la Reina del 2016 i Supercopa d’Espanya del 2019 es van alçar en aquest recinte.

Aquesta setmana, després de la recepció que l’Ajuntament de Mataró ha fet a Marta Bach, Irene Gonzàlez i Anni Espar,  per l’or europeu de la selecció espanyola, Anni Espar parlava de les ganes que tenen de sumar el seu segon títol estatal de la temporada.