El CN Mataró comença avui la Copa Federació a Rubí

La disputa del campionat europeu i la preparació de les seleccions per aquesta competició, fa que les lligues s'aturin. En el cvas de la selecció espanyola, des d'aquesta setmana es troben concentrades a Sierra Nevada. Una concentració on hi ha les jugadores del Centre; Marta Bach, Ani Espar i Irene Gonzàlez. Amb la selecció francesa hi ha Lorene Derenthy.
Per tant 4 peces importants en l'equp inicial de Marina Zablith, que de totes maneres podrà disposar d’algun dels seus referents com Helena Lloret,  Anna Gual o Brigitta Games que lideraran un equip amb molta joventut, i on començant per la porteria, Blanca Colominas les menys habituals disposaran segur de minuts. I és que sense Marta Bach, Ani Espar i Irene Gonzàlez les més joves hauran de donar un pas endavant. Per aquest primer partit, veurem si amb Cristina Nogué 100x100 disponible, pels problemes que arrossega al colze. 
L’equip ve de tancar la primera volta amb xifres de record. El Centre Natació Mataró ha tancat la primera volta de la temporada amb 9 victòries en les 9 primeres jornades. Per tant 27 punts, amb 3 punts de diferència respecte el 2n classificat, el Mediterrani sis amb el Sabadell, tercer. Aquestes xifres es complementen amb els 141 gols a favor i els 63 en contra que el converteixen en l'equip més golejadors i menys golejat. De fet per la segona part de la temporada, on hi haurà en joc dos títols estatals, la copa de la Reina que es jugarà com la Copa del Rei a Sabadell, de fet el mateix cap de setmana, i la lliga, Marina Zablith té clar on el seu equip té un marge de millora, per petit que sigui.
El debut a la Copa Federació serà aquest vespre a la piscina del Rubí. En una competició on no hi participen ni el Mediterrani, ni el Sant Andreu, i si que ho fan la resta de sis equips catalans de la màxima divisió estatal.