El CN Mataró amplia el seu staff tècnic

La secció de natació del CN Mataró ha fet públics els nous canvis estructurails de cara la propera temporada. A Sergi Garcia com entrenador se li suma Joan Giralt, qui va arribar ara fa un any al club. Assumirà part de la responsabilitat que tenia Garcia. Concretament, la direcció tècnica i la plaça d'entrenador del primer equip de piscina.

El paper a partir d'ara de Sergi Garcia serà el de portar l'equip d'aigües obertes. Un equip que acumula èxits any rere any. De fet en porta 5 sent campió d'Espanya. D'aquesta manera es podran optimitzar tots els recursos. I aquest és el gran objectiu del Torrot, situar-se entre els nedadors internacionals. De fet ja hi ha marcats alguns d'aquests objectius.

La tasca feta per Garcia els últims anys ha deixat una base consolidada que ajudarà a treure nedadors de nivell. Això és el que ha vist Giralt en el seu primer any a l'entitat. Una de les altres premises a seguir és la de mataronitzar l'equip. Forjar plantilles de qualitat però que tinguin marca de la casa.

Informa: F.Andrés/ JM.Spà