El CN Mataró adaptat segueix esperant l’aigua

Amb 22 esportistes a les seves files, la secció de natació adaptada del Centre Natacio Mataró és una de les més nombroses de Catalunya. Des del 14 de març, alguns abans, no poden llançar-se a l’aigua. Les piscines no es poden utilitzar i el mar, tot i que es permet el bany en alguns municipis, no és accessible pels esportistes amb cadira de rodes.

Al terrat de casa, al menjador o en tricicle per Mataró. Així es com passen el confinament els esportistes de la secció de natació adaptada del Centre Natació Mataró. Ho fan seguint les indicacions del cos tècnic, que ha hagut de fer mans i mànigues per adaptar els entrenaments per cada un dels esportistes.

Tot sense aigua, com a mínim fins l'última setmana, quan en alguns municipis s’ha permès poder-hi nedar. L’altre dia veiem l’ensurt de l’Ariel Schrenk amb els taurons a una de les platges de Sant Feliu de Guíxols. Però, tal i com explica Maria Folgado, no tots poden plantejar-se poder fer entrenament a l’aigua, degut a les dificultats d'accedir-hi amb cadira de rodes. I això que l'aigua és molt més important del que ens pensem.

Però de moment als esportistes només els hi queda esperar apoder tornarals entrenaments a la piscina del complex esportiu Joan Serra.