El CN Mataró, 3r millor club de la Federació Catalana de Natació

El Centre Natació Mataró ha estat condecorat com a tercer millor club dins la Federació Catalana de Natació, sumant totes les disciplines esportives de les que disposa. El fet de poder tenir la secció de natació artística i els èxits de les diverses seccions ha permès que el club millori en aquesta rànquing intern i hagi superat durant el 2017 un club del potencial del Club Natació Terrassa.

Aquest és el primer cop que l’entitat mataronina se situa dins el pòdium dels tres millors clubs catalans. El rànquing el lidera el Club Natació Sabadell, seguit del Club Natació Sant Andreu.

De fet, un any més, la gala de la Federació Catalana va tenir marcat accent mataroní i protagonisme per esportistes del Centre Natació Mataró. En waterpolo, la selecció espanyola absoluta femenina (amb les jugadores del primer equip de la Sirena Marta Bach i Helena Lloret) i la selecció espanyola júnior masculina (amb els jugadors del primer equip del Quadis Lluc Bertran i Samu Ruiz) també van rebre un guardó pels seus èxits internacionals. Destacant la medalla extraordinària al mèrit esportiu que va rebre la selecció absoluta femenina pels èxits que ha donat a aquest esport durant els darrers anys. Moltes d’elles ja la van rebre després dels Jocs Olímpics de Londres 2012, i per tant en aquesta ocasió només es va lliurar a jugadores com Helena Lloret que no va jugar a Londres. El waterpolo català també va voler fer un reconeixement a dues waterpolistes que el 2017 es van retirar, Ona Messeguer i Laura López, les dues són campiones d'Europa, campiones del Món i subcampiones olímpiques.

2 nedadors del Centre també van ser homenatjats. Per una banda Guillem Pujol com a campió de la Copa Catalana de Fons va rebre el guardó, no hi va poder anar Roger Rabassa que aquests dies ha disputar l'Open de França d'Aigües Obertes acabant a una setena plaça. En categoria Màster Mario Lloret, pare del porter del primer equip masculí i de la jugadora del primer equip femení, va recollir el guardó en categoria màsters per les dues medalles aconseguides en el darrer Mundial.