El CN Mataró és líder en solitari fent història

El Centre Natació Mataró es queda com a líder en solitari de la lliga premaat femenina de waterpolo després de tornar a guanyar el Sabadell a la piscina Can Llong. L’equip mataroní fa un partit molt complert i guanya per 8 gols a 10 un equip que no perdia des de fa gairebé 12 anys en competició de lliga regular. La darrera derrota en lliga, havia sigut en una eliminatòria de play off contra el Mediterrani, ara fa 241 partits, o 9 anys i mig.

Ahir, les mataronines van sortir molt serioses, segurament encara amb dinàmica de euro lliga, i van treure a les sabadellenques del partit. Quan arribava el primer gol local les de Marina Zablith ja n’havien aconseguit 3, i de fet el primer quart acabava amb el marcador de 2 a 5. El segon quart va ser per les locals, que reduïen les diferències fins al 6 a 7, però una gran defensa deixava el tercer quart amb la porteria de Lorene Derenty a 0, per marxar amb un 6 a 9 en els darrers 8 minuts. Una defensa, que de nou va ser clau per aconseguir la gesta. 

En el darrer quart les jugadores del Centre van limitar-se a mantenir les diferències, i van acabar imposant-se per 8 gols a 10,m sent les noves líder en solitari de la competició.

 

Una victòria per trencar amb la història

El Centre Natació Mataró fa saltar la banca de nou i guanya a Sabadell per 8 a 10, en aquesta ocasió en partit de lliga regular.

Les mataronines que ja van guanyar a les instal·lacions del Sabadell contra l’equip vallesà una copa de la reina el 2016, i una Supercopa d’Espanya a principis d’aquesta mateixa temporada, ara trenquen amb la ratxa de 241 partits sense perdre en competició de lliga d’un Sabadell que fins ara ho guanyava tot, ara gairebé tot.

La gesta va més enllà si els hi diem que el dilluns 10 de novembre farà 12 anys de la derrota de les sabadellenques a la piscina del desaparegut Ondarreta. La darrera derrota en competició de lliga regular.

I encara hauríem de marxar més lluny, 19 anys, el 2001 per trobar la darrera derrota com a local. Només una dada, el 2001 3 jugadores de l’actual plantilla del Centre no havien nascut.

La ratxa que trenca l’equip mataroní és de:

*71 victòries y 214 partits del Sabadell invicte en Lliga

*241 victòries en Liga regular

*108 victòries seguides como local en Lliga

*164 victòries y 178 partits invicte como local en Lliga

El Sabadell, doncs, s’ha vist obligat en competició domèstica, a posar els seus comptadors a 0.