El Club Judo Mataró, amb ganes de competir

L'entitat nascuda el 2015 és una habitual de les competicions base, i vol seguir creixent per obtenir-ne en categories superiors

El Club Judo Mataró existeix des del 2015,i té els seus orígens a l'escola Salesians, on actualment continuen entrenant els seus i les seves esportistes.

Roger Rabassa, director tècnic Club Judo Mataró El Club neix amb la inquietud de créixer d'una extraescolar.

Lucas Vidiella, Vicepresident Club Judo Mataró No hi havia cap entitat de caràcter professional

Roger Rabassa, director tècnic Club Judo Mataró Érem poquets alumnes i a mesura que passaven els anys els nens i nenes s'apuntaven i vam voler fer un pas qualitatiu.

Van deixar les extraescolars, amb la intenció de potenciar la competició i formar part de la Federació Catalana de Judo. Per tant, tot i néixer a les escoles, la seva filosofia és més competitiva i de moment viuen al marge del judo dels Jocs Escolars de Mataró, d'un vessant més lúdica.

Roger Rabassa, director tècnic Club Judo Mataró A mesura que es vagi activant més potser podem formar-ne part. Ells tenen un vessant més lúdica i nosaltres més competitiu.

Al mateix moment, però, el seu treball segueix estretament relacionat amb les escoles. Als Salesians, també a Valldemia i amb monitors a l'Anxaneta i el GEM. D'aquí poden sorgir promeses que en un futur passaran a ser part de la família de judokes de l'entitat i millorar encara més els resultats esportius que ja estan obtenint.

Roger Rabassa, director tècnic Club Judo Mataró Estem en una petita baixada, no estem en números de prepandèmia, però la idea és a poquet a poquet tornar a activar escoles.

Lucas Vidiella, Vicepresident Club Judo Mataró Hem suportat molt bé la pandèmia, amb un esforç molt gran, i ara estem en un moment dolç amb resultats.

Roger Rabassa, director tècnic Club Judo Mataró De fet, podem dir que estem en el millor moment esportiu. Tota competició tenim medalles. Esperem que arribi moments millor? sí!

La pregunta, però és l'habitual, com un club com el seu es pot obrir pas entre el mapa poliesportiu de la capital del Maresme? Les Xarxes Socials i els mitjans de comunicació són clau.

Roger Rabassa, director tècnic Club Judo Mataró Tenim la pàgina web a mitges, pròximament estarà en marxa. I ens fa falta tenir més veu. Mitjans com tvmataró estem supercontents que s'hagi animat a venir-nos a veure i esperem que la resta també ho faci.

La clau per ampliar les actuals fronteres, les té clares Roger Rabassa, el seu director tècnic.

Roger Rabassa, director tècnic Club Judo Mataró Ens agradaria tenir un espònsor per poder ser més grans i que aquests esportistes que tenen medalles en infantil també ho puguin aconseguir en categoria junior o sènior.

Actualment, el club té 150 esportistes que competeixen en diverses categories.

Lucas Vidiella, Vicepresident Club Judo Mataró Vam començar jo i el Roger amb una classe de 15 nanos, quan tenien 4 anyets, i molts d'ells estan aquí ara amb cinturó negre. Estem molt feliços de com hem arribat.