El Club Esportiu Mataró guanya i ja és a les portes de la promoció d'ascens

En futbol, a la primera catalana el Club Esportiu Mataró guanya al Parets i se situa tercera a la classificació i a tant sols un punt de la segona posició. El duel disputat ahir al Municipal del Centenari va estar marcat per l'aigua que va ceure durant molts moments, sobretot del primer temps.

Una primera meitat on els mataronins van haver de remuntar el 0 a 1 inicial. Als 37 minuts Fiti aconseguia e,àtar e duel després d'una jugada emobolicada, i on a l'àrbitre li va costar decidir-se per si donar com a vàlid el gol. La insitència dels mataronins va permetre a l'equip de Raul Monroy aconseguir avançar-se, ja en el segon temps. El 2 a 1 arribava després d'un gran gol del capità Aitor Gonzàlez. I malgrat situar-se amb un 1 a 3 a menys de 10 minuts, després del tercer gol obra de Marc Pascuals, els visitants van posar la por al cos amb el 3 a 2 que seria definitiu.

Avui el Club Esportiu Mataró ha anunciat el fitxatge de Kique Amador, en el retorn de jugador de Cabrils a la disciplina del CE Mataró, després de la seva experiència britànica.

Informen. JM.Spà / F.Andrés