El CJH Mataró vol tornar a guanyar fora de casa

Els mataronins van guanyar en el darrer desplaçament contra el Bordils. El conjunt de Morales encara l'últim tram de la campanya molt a prop del descens.

En una posició per sobre de la zona del descens, el Hapo Joventut Mataró visitarà la pista de l'Oar Gràcia, el cinqè classificat. El conjunt de Carlos Morales buscarà refer-se després de caure a casa contra La Salle Montcada.

Els mataronins ho tindran molt complicat, el seu rival, de tots els partits jugats com a locals, tan sols n'ha perdut 1. A més, en el seu registre de derrotes, no consta cap ensopegada contra un equip de la part baixa de la classificació.

Carlos Morales, entrenador del CJH Mataró: "Sempre toca millorar, sempre toca anant corregint els errors que cometem a la setmana anterior. Falten molts partits encara, això ha de seguir i tindrem moltes més oportunitats. Els nois han fet un esforç, en alguns moments les coses no han sortit, però res més, a seguir treballant."

La victòria suposaria allunyar-se fins a 4 punts de la zona del descens a falta de 6 jornades. Mentre que la derrota, en principi, no suposaria cap moviment a la classificació, ja que tant el Banyoles, com el Poblenou, els equips situats al descens, s'enfronten com a visitant respectivament contra el tercer i el quart classificat.

Informa: H.March