El CJH Mataró perd contra un OAR Gràcia molt més eficaç (25-31)

Els mataronins van anar a remolc del rival i a la segona part els sabadallencs van aconseguir mantenir un avantatge de 7 gols

A l’equip de Sergi Rodríguez li va costar moltíssim agafar el ritme del partit. Les bones intervencions del porter sabadellenc i, sobretot, un contraatac de l’OAR Gràcia, que va resultar letal durant molts minuts, van portar al conjunt vallesà a adquirir un avantatge de 6 gols (5-11) al voltant del minut 14. El Joventut, amb un joc menys vertical i més combinatiu, va anar laminant aquest marge, de manera lenta i progressiva fins a col·locar-se, en tres ocasions, a un sol gol del rival. La primera part acabava amb un 14-16 a favor de l’OAR Gràcia i per tant, amb tot per decidir.

Malauradament, a la segona part es va repetir el mateix argument. Tot i que el Joventut empatava a 16 gols en el minut 2, una nova embranzida de l’OAR Gràcia Sabadell el va permetre col·locar-se amb 7 gols d’avantatge al voltant del minut 15. Marge i minut gairebé calcats als de la primera part. Tocava remuntada. Però aquesta vegada, l’OAR Gràcia, amb la lliçó ben apresa, va saber gestionar perfectament la recta final del partit i va mantenir aquest avantatge fins al xiulet final.

Bernat López, amb 7 gols, Nil Moreno i Oriol Vaqué, amb 4 gols cadascun, van ser els màxims realitzadors del conjunt mataroní.

Informa: J.Rabassa