×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El CJH Mataró veu ajornats diferents tornejos previstos

L’activitat frenada per complert al Teresa Maria Roca. Si ara fa uns dies parlàvem del confinament del Futsal Mataró, l’altre equip que no pot tornar-hi és el CJH Mataró. L’entitat està animant a tota la seva massa esportiva a seguir preparant i mantenint l’activitat física des de casa. Tot enfocat a una millor tornada a la normalitat, quan aquesta arribi. . I pel què fa a les mesures, quines han pres?

Com hem anat veient aquests dies, una de les primeres repercussions, després de veure’s aturada la competició i els entrenaments, ha estat la suspensió o ajornament de diferents tornejos, molts d’ells planificats per Setmana Santa. Aquestes són les cites anul·lades dels groc i negre. Com en d’altres casos, és aviat per saber quines conseqüències econòmiques tindrà l’aturada, i quin sector pot veure’s més afectat. Lizán espera que tingui el menor impacte possible. Mentrestant, doncs, caldrà mantenir la forma lluny dels pavellons.