El CJH Mataró torna a la feina després de vacances

Les vacances de Nadal queden enrere i el CJH Mataró és un dels equips que torna als entrenaments. I és que el calendari i els rivals no entenen d'aturades i l'exigència seguirà mantenint el llistó molt alt. Pels dos sèniors, aquesta temporada s'està mostrant complicada. Qui ha tancat l'any amb bones sensacions i dinàmica és el femení. 4 victòries seguides li donen aquest crèdit i el cinquè lloc a la classificació.

L'objectiu, el mateix que al mes de setembre. Dissabte a la tarda visitarà la pista del Leganés, el desè classficat i en dinàmica totalment capgirada. Pel què fa al masculí la primera volta ha estat encara més complicada. Canvi a la banqueta, rendiment irregular i les lesions han deixat tocat un equip que bo i així no ha perdut la cara als partits.

De fet va acabar l'any amb dues victòries seguides, fet que la 9a plaça ha significat una millora respecte on estaven. Ara, però, el repte és majúscul. Rebran al Sant Martí Adrianenc, líder que ha guanyat els 14 partits disputats. Un partit que començarà a les 18h de la tarda i on els mataronins esperen poder anotar-se el primer cop d'aquest 2020.