El CJH Mataró Synergie ja és quart de la Divisió d'Honor Plata femenina

Fotografia @cjhmataro

No hi ha aturador, ni el Sant Quirze, equip a priori superior al Joventut Handbol Mataró Synergie. L'equip mataroní està en estat de gràcia i dissabte ha aconseguit la victòria (25-26) en el primer duel del cap de setmana entre les dues entitats. 
Un partit que el Sant Quirze només va poder controlar durant els primers atacs. Després de posar-se per davant en dues ocasions l'equip de Jordi Rubí va acabar donant-li la volta al marcador i ja al final del primer temps les diferències giurvane entorn els tres i quatre gols. To ti els intents de les locals de recuperar aquesta diferència, i de fetr aconseguir-ho en certes ocasions, posant.se a només un gol, el Mataró liderat a nivell golejador pels 9 gols d'Ona Muñoz va arribar als darrers 2 minuts amb 3 gols de diferència, i per tant sense patir massa per la victòria.
El triomf ha permès a l'equip mataroní ocupar la quarta plaça de la categoria, a un sol punt de la tercera posició, que ocupa el Sant Vicenç. Un una categoria molt igualada i on és molt difícil guanyar lluny de casa, com demostra el fet que aquesta jornada només 2 equips han guanyat lluny del seu pavelló. 1 d'ells ha estat aquest Mataró

El JH Mataró masculí ja suma 7 jornades sense perdre

I una vegada més aquest ha estat un bon cap de setmana pels primers equips del Joventut Handbol Mataró. A la victòria del femení, se li afegeix la del masculí. Ahir al migdia empatava a domicili del segon classificat, el Sant Quirze, després de fer un bon primer temps. La diferència del primer temps la va anar ampliant l'equip mataroní en els segons 30 minuts. A mig segon temps els groc i negres havien agafat 4 gols d'avantatge. Però l'equip dirigit per Josep Maria Guiteras, el mestre que havia entrenat al tècnic del Mataró Sergi Ropsdríguez, va saber capgirar la situació. Liderats per Ricard Reig i Natan Moreno van anar reduint les diferències fins a posar-se un gol per sobre a menys d'un minut pel final. A menys de mig minut pel final Bernat Bonamusa va fer el definitiu empat a 27. questa setmana els 10 gols de Mario Martínez han estat claus per poder sumar una setmana més i consolidar-se a la 7a plaça. El Joventut Handbol Mataró no perd des del 5 de desembre.