El CJH Mataró Synergie es reinventa amb les lesions i torna a la victòria

Aquest cap de setmana també hi ha hagut doble jornada d'handbol al Teresa Maria Roca, però no ha portat tants bons resultats com estavem acostumats. 

Tot i això la tarda de dissabte començava bé. A la Divisió d'Honor Plata Femenina el Joventut Handbol Mataró Synergie es recuperava de la derrota la passada jornada i ho ha feia davant el Gavà guanyant-lo per 28 a 26. 

Al descans guanyaven de 5, tot i l'igualtat predominant durant el primer tram del partit.

El Gavà ajustava les coses a la segona part, empès per l'eficàcia atacant de Jana Castañera amb 9 gols. I es va arribar al final amb tot per decidir. El Gavà es posava a un gol de l'empat 40 segons abans del final. Però un gol d'Ona Muñoz certificava el triomf mataroní. Les mataronines són quartes, i a només un punt del Sant Vicenç, el millor català de la categoria.

Derrota per trencar la ratxa del masculí

El Joventut Handbol Mataró trenca la ratxa de 9 jornades sense perdre amb la derrota a casa per 28 a 31 davant el Poblenou. Els de Sergi Rodríguez marxaven al descans amb un per sota, amb 13 a 14. La segona meitat arrancava amb el partit totalment obert, fins que el Poblenou va establir el 19 a 24 al minut 45. Els mataronins van retallar distàncies fins posar-se a tres, però el Poblenou va ser ferm en defensa per aguantar el resultat. Els mataronins son setens i veuen com el Pobleneou se situa, per darrera, a 3 punts.