El CJH Mataró prepara la temporada amb dues noves incorporacions

El Club Joventut Handbol Mataró ha començat aquesta setmana amb els entrenaments de pretemporada. El conjunt mataroní espera que el pròxim dilluns arribin la resta de components de la plantilla per començar a jugar els partits previs a l'inici de lliga.

El Joventut Mataró va fer ahir el segon entrenament de la pretemporada amb la meitat de la plantilla. La setmana que ve, però, s'espera que la resta de jugadors s'incorporin a l'equip. A Jordi Fernández, entrenador del conjunt mataroní, no li ha suposat cap problema i ha aprofitat per treballar la càrrega física.

De moment, els grocs-i-negres han donat la benvinguda de dues noves incorporacions: Pablo Vela i Edu. Vela prové del planter del Barça i Fernández destaca d'ell la seva gran defensa però és un noi jove que s'estrenarà aquest any com a jugador sènior. El Joventut Mataró s'ha reforçat també a la porteria amb el fitxatge d'Edu.

Fernández té els objectius clars; millorar els resultats de la temporada passada a Primera Nacional. Per aquest motiu s'ha volgut reforçar bé defensivament.

Un cop arribin els jugadors que estan de vacances, els mataronins començaran els partits de pretemporada. El primer partit el jugaran a casa contra el Granollers, i el segon a domicili contra el Sant Cugat. A Fernández li agradaria que hi hagués un tercer partit però encara està pendent de tancar-se.

Informen: A.Andrés / E.Andrés