El CJH Mataró femení prepara la temporada amb un nou entrenador

El Club Joventut Handbol Mataró femení està preparant la temporada 2018-19 en mans del nou entrenador provinent del Granollers, Jordi Rubí. El club mataroní s'està entrenant al Pavelló Teresa Maria Roca per preparar la temporada oficial.

Rubí debutarà com entrenador de les mataronines el dissabte contra La Roca, equip de la mateixa categoria. L'entrenador ha aterrat a terres mataronines, assegura, després de rebre una proposta atractiva per part dels membres de la directiva i d'haver tancat un cicle amb el club vallesà.

El nou tècnic groc-i-negre no ha pogut disputar cap partit contra un rival d'entitat.

Malgrat la falta de jugadores a l'equip, el Joventut Mataró ja ha presentat tres noves incorporacions; la portera Lídia Benktib, Sara Muniesa que ve del Sant Quirze i la pivot Alisa Forné.

Els objectius de Rubí són clars; aconseguir bons resultats amb esforç i constància per poder acabar la temporada el més a dalt possible de la classificació. Per aquest motiu també demana exigència i compromís per part de les seves jugadores.

L'exentrenador del Granollers debutarà el dissabte contra La Roca, rival durant la temporada oficial. L'11 de setembre el Joventut Mataró disputarà un triangular a Lleida que servirà de preparació per una lliga que començarà el 15 de setembre. Les noies de Rubí s'estrenaran a domicili contra l'Eivissa a les sis de la tarda.

Informen: A.Andrés / E.Andrés