El CJH Mataró es prepara per una lliga molt competitiva

El CJH Mataró tanca una temporada molt bona a la primera divisió estatal masculina. Els de Jordi Fernández van quedar-se amb el cinquè lloc, a tan sols un punt de la tercera plaça. La plantilla del conjunt groc-i-negre s'ha quedat doncs amb un gust agredolç, tot i el bon balanç que fa Sergi Rodríguez, segon entrenador del Joventut Handbol Mataró.

El club mataroní ja prepara la següent temporada amb poc moviment a la plantilla. De moment només han incorporat tres jugadors nous: Oriol Mas, Àlex Bosch i Joan Gascón. De baixes només n'hi ha dues. Són les d'Oriol Prat i Quico Solà. D'altra banda cal destacar les renovacions de Pablo Vela, Manel Núñez, Jaume Pujol, Jan Bonamusa, Dani Aguilera, Oriol Vaqué, Berenguer Chiva, Bernat Bonamusa i Bernat Muñoz.

Els homes de Jordi Fernández s'estrenaran el 22 de setembre a domicili davant el Granollers, setè la temporada anterior. Els grocs-i-negres tanquen la lliga també fora de casa, a Barcelona el 3 de maig, contra un recentment descendit: el Sant Martí Adrianenc. El Joventut Handbol Mataró no haurà de fer grans desplaçaments, ja que la majoria de rivals formen part de les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental i del Barcelonès.

 

Informa: A. Andrés / JM. Spà / J. Pirt