El CJH Mataró es posa bona nota

Sergi Rodríguez ha valorat la temporada del Club Joventut Handbol Mataró als estudis de Mataró Audiovisual. El segon entrenador del sènior masculí s'ha mostrat satisfet amb la temporada del seu equip. Els mataronins han acabat la lliga en 5a posició, a un punt del quart classificat, La Roca, i del tercer, el Sant Esteve Sesrovires.

La bona temporada del sènior femení també va tenir lloc a l'entrevista. El conjunt entrenat per Jordi Rubí ha finalitzat la Divisió de Plata també en 5a posició. En aquest cas, Rodríguez valorava encara més l'èxit de l'equip, ja que competeix a la segona màxima categoria estatal. La feina feta durant l'any s'ha vist reflectida a la pista i les mataronines han plantat cara als equips més punters.

L'any que ve, els dos equips es marquen un objectiu semblant al d'aquest. Volen millorar els resultats d'aquesta temporada, però saben que no ho tindran fàcil. Per la seva banda, el club els exigeix que continuin competint al màxim cada partit i confien en que els resultats siguin positius.