×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El CJH Mataró, davant el repte de superar-se a si mateix

El femení del CJH Mataró ha tornat als entrenaments. Ho ha fet aquest dilluns amb bona part de les jugadores tot i que encara no al complert. L'equip ha estat seguint una planificació marcada pel tècnic, Jordi Rubí, per no començar de zero en el retrobament de la plantilla. Rubí ja va explicar la setmana passada a Mataró Audiovsual que l'equip vol aspirar a superar-se a si mateix, i que aquesta temporada l'objectiu és poder aspirar a estar entre els quatre primers.

Pel què fa a la plantilla, hi ha tres baixes definitives respecte el curs anterior. Són les de Berta Vives, Laia Argelich i Sara Ruiz. En canvi, el bloc segueix amb 11 jugadores. Rubí explica com ha anat el procés. I precisament les dues altes són les de Clàudia i Neus Ureña. Dues germanes que canvien d'equip. Totes dues provenen de La Roca, tot i que no jugaven en el mateix equip. Serà la primera vegada que coincideixin en el mateix equip, i seguiran l'estela de les germanes Murillo.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés