El CJH Mataró busca nous objectius

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró encara el seu primer partit després d'assolir la permanència. Serà demà a casa contra l'Elda, equip amb el que van perdre el partit d'anada per 24 a 21. Ara el panorama és molt diferent, les groc-i-negres ja saben que seguiran a la Divisió d'Honor Plata Femenina un any més, i a més porten una ratxa consecutiva de dues victòries. La bona forma de l'equip fa que aquest 2018 hagin guanyat 4 dels 6 partits disputats, i en el que va de temporada portin el mateix nombre de victòries que de derrotes: 10.

Per davant queden sis partits: desplaçaments a Saragossa, Sant Quirze i Tenerife, i tres partits a casa, entre ells l'últim de la temporada. Ara, l'equip que dirigeix Rosa Maria Hernandez busca altres objectius, perquè el primordial ja està aconseguit.

A falta de sis jornades el Joventut Handbol Mataró és sisè, a tres punts del rival més immediat, el Sant Vicenç Bar Mi Casa, i dos per davant de La Roca i l'Agustinos d'Alicante. Després de celebrar la permanència és hora de seguir sumant, i la propera oportunitat la tenen demà a les sis de la tarda contra l'Elda.

Informa: E. Manchado