El CJH Mataró busca la segona victòria davant un vell conegut

Fa 12 anys que Terrassa i Mataró no s'enfronten

Des de la temproada 2008/2009 que Terrassa i Mataró no s'enfronten. Aquella temporada el duel corresponia a la Lliga Catalana i la victòria va ser mataronina. Una temporada de contrastos perquè aquell any el Mataró acabaria pujant a 1a Estatal i els egarencs baixant a 1a Catalana.

Anys més tard es retroben en categoria estatal i ho faran per primer cop en aquest acategoria. El duel es juga aquest dissabte a partir de tres quarts de sis de la tarda i els mataronins s'hi desplaçaran amb la convicció que la victòria de la setmana passada haurà ajudat a pujar els ànims d’una plantilla necessitada d’alegries. De fet el partit es pot considerar de clau, perquè els egarencs només tenen un punt més que l’equip que dirigeix Sergi Rodríguez.

El duel d'aquest dissabte tindrà referents ofensius ambdos costats. Al bàndol local Marc López, amb passat groc i negre, serà el perill per la portera mataronina. Els seus 47 gols el fan ser el segon màxim golejador del grup. No es queden curts la dubla mataronina que formen Mario Martínez i Pablo Vela, amb 34 i 30 gols.

Tags: