El Ciutat de Mataró vol fer un pas endavant

Després d'obtenir una disputadíssima 10a plaça en una tercera divisió molt igualada, el Ciutat de Mataró manté el mateix esquelet de la temporada passada, sense cap baixa. L'entrenador del club mataroní, valora el resultat obtingut aquesta campanya. Els de Joan Serra aposten per la cantera amb cinc noves incorporacions. En total sumen set altes.

Són Azhar Chiheb, que prové del Futsal Mataró, i Bryan Serrano, a qui se'ls sumen cinc juvenils que pugen a la primera plantilla: Andrés García, José Guijarro, Abel Rangel, Adrià Dorca i Pol Piñol. Cal destacar la continuitat de l'equip que té tancades les renovacions d'Álex Álvarez, Pol Aledo, Abderrahim el Merrouni, Ivan Tejedor, Adrián de Gea i Javier Capilla. La temporada que ve el club mataroní s'enfrontarà a conjunts com el Canet, el Premià de Mar i el Sant Joan de Vilassar.

El Ciutat de Mataró, que va assolir la permanència a la tercera divisió, debutarà el 21 de setembre a l'Eusebi Millan davant l'Olímpic Floresta a tres quarts de dotze. La primera volta la tancarà a Arenys de Munt el 25 de gener. El darrer partit de la temporada serà el 23 de maig en un enfrontament que es disputarà a casa.

Informa: À.Andrés