El CH Mataró torna a perdre contra un rival de la “seva” lliga

Nova derrota del Lidergrip CH Mataró contra un rival de la “seva” lliga, com és el CP Voltregà, malgrat el brillantíssim historial que acumulen les osonenques

Nova derrota del CH Mataró contra un rival de la “seva” lliga, com és el CP Voltregà, malgrat el brillantíssim historial que acumulen les osonenques.   

El Voltregà de seguida va aconseguir obrir forat en el marcador i deixar el partit relativament encarrilat al seu favor. Dos gols de Berta Tarrida en els minuts 2 i 3 i de Paula Ferron en el 6, feien pujar un clar 0-3 en l’electrònic. En el 8, Aina Lleonart retallava diferències per al CH Mataró. En el 17, Paula Vilamala tornava a posar al Votregà amb 3 gols d’avantatge però pocs segons després Aina Lleonart tornava a marcar i permetia les mataronines continuar dins del partit.

El ritme golejador de la primera part no va tenir continuïtat a la segona. I tot que el resultat de 2-4 mantenia les opcions d’igualar el marcador del CH Mataró, aquest va ser incapaç de batre la porteria defensada per Teresa Barnadas.

El 2-4 final dona aire a un Voltregà que encara no ha trobat la seva zona de confort mentre que el CH Mataró continua sense sortir de la part baixa de la taula.

Informa: J.Rabassa