El CH Mataró vol tancar la 2a fase en bona dinàmica

Al CH Mataró li queden dues jornades per acabar la 2a fase del campionat. Ara mateix, no tan sols està en el grup dels primers classificats si no que té assegurat un dels primers quatre llocs. Això li dona accés als playoff per l'ascens, juntament amb el Voltregà B, l'Igualada i en principi el Vilanova B. A partir d'aquí, els quatre equips que queden just per sota s'enfrontaran als quatre primers de l'altre grup

Aquesta fase, denominada de repesca, i que es jugarà a partit d'anada i tornada, certificarà quatre equips que aniran als playoff juntament amb el Mataró i els tres classificats directament.

Abans de tot això, les mataronines volen acabar de la millor manera la fase. I per fer-ho hauran de controlar els partits, fet que no va passar al darrer enfrontament. El proper rival és el líder, el Voltregà, mentre que el darrer encontre serà contra el Palau, el sisè. Dos partits, especialment el primer, complicats. Un cop acabada la segona fase, les mataronines descansaran fins el 4 i 5 d'abril, moment en què hi haurà la fase de repesca.