El CH Mataró vol seguir optant a una permanència més que complicada

L'equip d'Albetr Larrea confia en mantenir les sensacions del partit de dissabte contra el noia, si vé no van poder sumar cap punt

El Club Hoquei Mataró torna aquest cap de setmana a la realitat de la competició. Una competició que no acaba de donar els fruits esperats, i que només els ha permès sumar 6 punts en les 21 jornades disputades fins ara. Ara mateix, doncs, pensar en la permanència és una utopia.

L’equip és cuer de la OK Lliga. Amb tant sols 6 punts. En un campionat on baixen els 4 últims equips, ara mateixa evitar aquest descens directe es troba a 15 punts, i el goal average en contra amb el Vendrell, que és el primer equip que evitaria el descens directe però que hauria de jugar la promoció de descens. La nota positiva, és que la permanència matemàtic no està gaire més lluny que aquests 15 punts. Només un punt més, però també amb el goal average en contra.

Amic del símils, Albert Larrea confia en poder trobar amb el partit contra el Noia, el camí d’Oz, que els porti a poder competir fins al final per poder seguir a la màxima categoria.

Ens col·loca, jo crec, en el camí groc que hem de seguir. Hem trobat el camí del Màgic d'Oz. El camí que ens torna a casa, el camí que ens retroba, el camí que ens guia cap a on hem d'anar i a seguir creixent com a persones i com a jugadors. No vull ser repetitiu. Avui ha sigut immens el que hem viscut tots com a equip i això quedarà sempre amb nosaltres

El calendari del mes de març, no sembla gaire propici per sumar. Però amb 27 punts en joc, hi ha poc marge a l’error, és necessari poder sumar de 3 en tres, un fet que només han aconseguit un cop en tota la temporada. Aquest dissabte a Girona, contra l’equip del maresmenc Marc Comalat, provaran de poder acostar-se al que ara mateix és una quimera. Per fer-ho hauran de millorar certs detalls que no van sortir com s’esperava en la darrer ajornada.

Sempre hem de millorar, hem de valorar pel que fa al joc on podríem haver-ho fet millor. Analitzarem durant la setmana el partit, el vídeo i treballarem igual de bé que ho hem fet aquesta setmana per poder solucionar aquestes petites coses.

El mes de març portarà a l’equip d’Albert Larrea a rebre el Calafell, un rival directe, i enfrontar-se a Caldes i Reus, dos dels equips que lluiten per les primeres posicions.