El CH Mataró vol mantenir-se com un dels capdavanters a la lliga

La temporada transcorre en unes bones xifres i sensacions pel CH Mataró. Situat a la part alta de la lliga (són terceres), opten a poder lluitar per l'ascens. I això que ja ens trobem a la segona etapa del curs, on les mataronines són al grup 1 de la Nacional Catalana, el grup dels primers classificats de la 1a fase. Bo i la dinàmica més que positiva, davant el Voltregà B l'equip va punxar.

Davant tenien un rival que les coneixia bé. O més ben dit, un entrenador que les coneix. L'ex del Mataró, Albert Bou, que malgrat la victòria per 1 a 5 assegurava que el ritme no havia estat alt per cap dels dos equips.  Bou sabia per on li podia sortir cada jugadora mataronina.

Un Voltregà B que es manté líder del grup on se li computen 9 victòries de 9 i deixa a quatre punts el segon, l'Igualada, i a 11 el tercer, el propi Mataró. Per les mataronines ara el proper repte és la visita del Palau de Plegamans B. És el  cinquè classificat i el primer que no entraria a la fase per l'ascens. Es troba a quatre punts del conjunt de Castellsaguer. Una nova prova doncs per un Mataró que va pel bon camí però que té una ruta molt llarga per davant