El CH Mataró vol deixar de ser el cuer de l'OK Lliga

Els mataronins s'enfronten avui a les 21h al CP Vic, el rival que el precedeix a la classificació

Aquesta nit, a les 9, el Club Hoquei Mataró tanca la primera volta del seu retorn a la OK Lliga, la màxima competició estatal d’hoquei patins. Ho fa rebent la visita del Club Patí Vic, un rival directe a la part baixa. Els mataronins provaran de sumar 3 punts que es resisteixen des del passat 25 d’octubre, acumulant ja 9 jornades consecutives sense guanyar.

El Club Hoquei Mataró és el nou cuer de l'OK Lliga. Fins ara no ho havia estat mai durant aquesta temporada però després que el Vic hagi saldat comptes amb els partits pendents l'ha superat a la classificació. Aquesta nit, els osonencs visiten el Jaume Parera, en una final anticipada. No cal dir que el tòpic és realitat si recordem que el Mataró només ha guanyat un sol encontre aquesta temporada, i que per tant és imprescindible vèncer al rival més proper. D’aquest encontre en fa ja 9 jornades. Per tant el duel d’avui està m arcat en negreta i subratllat per la plantilla mataronina.

Els números del Vic no són bons. Ha guanyat en dues ocasions de les 14 jornades que ha disputat, però ja dobla les victòries mataronines. El triomf que l'ha tret de la cua, a la pista del Vendrell el va aconseguir ara fa una setmana.

Un dels problemes amb el que es troba el Mataró, així com la resta d’equips, és el de no tenir el recolzament del públic. En el cas mataroní la no presència del Front Mataroní, que tant clau va ser pels darrers èxits assolits les darreres temporades, es converteix en un problema afegit.

El matx arrenca a les 21h de la nit al Jaume Parera i Leon.

Informa: F.Andrés / JM.Spà