El CH Mataró visita el Liceo a l'OK Lliga

El CH Mataró visita el Liceo a l'OK Lliga

Hi ha partits difícils d’afrontar i n’hi ha d’altres molt complicats de poder treure endavant. El del CH Mataró aquest cap de setmana és d’aquells que abans de començar ja es veuen difícils de per sí. Jugar contra el Liceo i a la seva pista és auguri de pocs amics però precisament per aquest motiu, tot el què es tregui serà bo pel conjunt mataroní. 
Després de dos empats seguits, l’equip suma 2 punts dels primers 9 enfront equips d’una lliga similar. Si bé és cert que el Voltregà ha guanyat els dos partits jugats, el Palfrugell ha sumat només el punt del Mataró (l’altre partit el va perdre) mentre que el Lloret ha perdut dos encontres i ha sumat el punt del Jaume Parera.
Ara toca un dels grans, l’actual líder i únic equip (dels que han pogut jugar els tres partits) que ha sumat els 9 punts, únic amb el Reus. Per l’entrenador, Albert Larrea, ja compta que serà un compromís complicat.

El Liceo ha fet 23 gols en 3 partits, més que ningú. El Matró, 6. Defensivament, els mataronins han encaixat 8 gols pels 4 dels gallecs. L’encontre es juga diumenge a les 12h.