El CH Mataró torna a l'OK Lliga 6 anys després

El cap de setmana rodó, tot i el confinament, s’emmarcava l'ascens del Club Hoquei Mataró, després que la Federació Espanyola de Patinatge donés per acabada la competició a la OK Lliga Plata, en els dos grups, i proclamés campions i donés la plaça d'ascens als seus primers classificats en el moment d'aturar-se la competició. El grup Nord, ha estat durant tot el campionat molt igualat, i ho demostra la classificació. Els mataronins, primers empatats a punts amb el Manlleu, ho eren només per goal average particular, i amb un únic punt de diferència respecte el Vilafranca, dos respecte el Compañia de Maria o tres amb l'Arenys de Munt. Malgrat tot, els mataronins completen un cicle de dues temporades.

La celebració de l'equip no ha faltat, això sí, en confinament. L’alegria ha estat molt gran, tan com els esforços per aconseguir el sisè ascens a la màxima categoria. El darrer va ser ara fa sis anys, quan el 3 de maig de 2014 el conjunt aleshores dirigit per Joan Carles Vadillo va derrotar 5 a 2 al Sant Cugat per confirmar l’ascens a l’OK Lliga. Ara, l’equip ha tornat a fer el salt.

Larrea és conscient que no és el final més just, ja que aquest no passava per altre lloc que no fos la pista i els punts disputats allà. Però creu que cal respectar la decisió final i anima a tota l’entitat i seguidors a valorar aquest èxit. Larrea assegura que ho han aconseguit entre tots.

L’equip seguirà entrenant fins el mes de juny, abans de parar al juliol i arrencar, a l’agost, l’activitat. L’OK Lliga espera.

Informa: F.Andrés / JM.Spà