El CH Mataró torna als entrenaments

El Club Hoquei Mataró ha tornat a la feina. No ho ha fet fins setembre, perquè és la darrera competició que començarà. La OK Lliga Plata, que aquesta temporada estrena format, amb els equips repartits en dos grups, no donarà inici fins el 19 d’octubre. Des d’aquesta setmana l’equip entrena físic i també comença a posar-se els patins. Però el tècnic, que repeteix al capdavant de l’equip, ja havia posat deures a la plantilla durant el mes d’agost. Per tal d’arribar amb un mínim a la preparació conjunta el tècnic va donar una taula de treball individualitzat.

L’equip compaginarà entrenaments i partits per tal d’arribar el millor possible a l’inici d’un campionat on tindran el repte de repetir la bona temporada passada. Sobretot la primera volta on van mantenir-se invictes.  De totes maneres, pel tècnic, la feina principal d’aquests dies estàs centrada en la posada a to física i l’assimilació de petits conceptes. La OK Lliga Plata s’ha dividit en dos grups. El nord i el sud. Els mataronins estan enquadrats en el nord, juntament amb Tordera i Arenys de Munt, més els catalans Vilafranca, Alpicat, Manlleu i Vilanova i afrontant els desplaçaments per enfrontar-se als gallecs del Liceo B, Dominicos, Compañia de Maria, l’asturià de l’Oviedo Booling, i el basc del Jolaseta.

Els mataronins debutaran contra el Compañia de Maria. El primer derbi, contra el Tordera, serà a domicili  i es jugarà una setmana després, el 26 d'octubre. El segon derbi també serà a domicili. El pavelló Municipal d’Arenys de Munt acollirà l’Arenys de Munt – Mataró el 22 de desembre. Per veure un derbi a la capital del Maresme s'haurà d'esperar al 2020.

Informa: F.Andrés/ JM.Spà/ C.Mora