El CH Mataró té pràcticament tancada la plantilla per la propera temporada

No hem tancat ni el mes de juny, data en la que oficialment es tanquen temporades i relacions de jugadors amb clubs, i el Club Hoquei Mataró ha anat per feina. Amb al continuïtat d’Albert Larrea segueix gran part del grup.
Només pateix tres baixes. Pau Palacin que torna a Girona, per defensar la samarreta del Girona la propera temporada a la OK Lliga i a Europa, Adrià Martos ‘Sais’ i Jaume Gisbert, el porter que ha combinat la seva actuació a la porteria amb Sergi Grané. Precisament amb Grané han renovat Florenza, Cusachs, Lladó, Cantero, Xicota i Romero. La única plaça pendent a hores d’ara seria la d’un porter.
La única incorporació és la de Eric Gual. El davanter provinent del Vilanova arriba per aportar gol a l’equip mataroní. La última temporada, amb 24 gols, va ser el novè màxim golejador de la lliga i el màxim golejador del seu equip. Fa dues temporades també amb el Vilanova va fer 4 gols més, sent el 3r màxim golejador de la categoria. Ahir ja va fer el primer entrenament amb el grup, i evidentment es descriu com un home gol.
Amb aquesta incorporació i la de Guillem Carbonell provinent del segon equip del club, Larrea confia en poder tornar a fer una bona temporada.
I és que per la proper temporada han pujat 8 equips de les divisions nord i sud espanyoles. I la propera OK Lliga Plata es dividirà amb dos grups, amb ascens directe pels dos primers classificats, i play off d’ascens amb els dos segons de cada grup amb els dos equips que promocionin per no baixar de la OK Lliga Plata. Una lliga que es donarà inicia el proper 19 d’octubre.