El CH Mataró segueix regnant l'hoquei patins europeu sub17

Per la disputa de la final a 4 de la Copa Generalitat, segur que a l'equip mataroní hi tindran un paper destacat algunes de les components de l’equip sub17 femení.
Un equip que ve d’aconseguir el campionat europeu de la categoria, en una competició disputada a finals del passat desembre a Itàlia. El Club Hoquei Mataró va fer un campionat per emmarcar, guanyant tots els partits, tal com recorda el tècnic, Sergi Coll.
Aquesta ha estat una de les claus del torneig. La pinya que tenia l’equip abans de la competició i que s'ha anat fent gran a mesura que passava el campionat. L'equip va desfer-se a semifinals del Sferic Terrassa i a la final va guanyar a la selecció portuguesa.
És la tercera vegada que l’equip guanya el títol europeu de la categoria, demostrant la seva hegemonia en aquesta competició. El tècnic Sergi Coll destaca la feina que es fa cada temporada perquè el club pugui alçar títols catalans, espanyols i europeus.
El campionat europeu sub17 es va estrenar el 2014, i des d'aleshores el Mataró hi ha estat en 4 de les 6 edicions. De 4 participacions l'equip mataroní ha sumat 3 ors i 1 bronze, sent de llarg l'equip amb més títols obtinguts. El segueixen amb 1 el Turquel portuguès que va guanyar la primera edició, i el Palau de Plegamans i el Cerdanyola que havien guanyat els dos darrers campionats.