El CH Mataró segueix en el camí per pujar a l'OK Lliga Femenina

Les mataronines s'han assegurat el passi a la segona fase, i ara volen acabar de sumar el màxim de punts possibles

En dinàmica de resultats diferents a la del masculí hi ha el femení. L’equip que milita a la Nacional Catalana ha tornat endollat després de l’aturada i aquest cap de setmana ha certificat el passi a la següent fase, que les permetrà seguir lluitant pel retorn a la OK Lliga Femenina.

El Club Hoquei Mataró femení ja té assegurada la seva presència a la fase per seguir lluitant per l’ascens a l’OK Lliga Femenina.  Les mataronines ho assolien aquest darrer cap de setmana, amb la victòria per 4 a 1 contra el Jonquerenc. Una victòria que pot ser doblement important si el Jonquerenc es classifica també per aquesta segona fase. De moment l’equip mataroní lidera la classificació del grup A amb 15 punts en les 5 jornades disputades. Aleix Castellseguer és el tècnic de l'equip.

De moment estem a dalt de la taula. Un cop passem a la següent fase veurem cadascú amb quants punts van, nosaltres de moment en tenim 4.  La jornada vinent anem a Voltregà, davant un altre equip que també hi serà, i per tant veurem qui s’emporta tres punts més

De guanyar, les mataronines sumarien 3 punts més per la segona fase, però el rival d’aquest cap de setmana té la complicació que podrà disposar de reforços de jugadores habituals al seu primer equip de la OK lliga.

Analitzarem els seus punts forts i els seus punts febles. I sobretot nosaltres que estiguem tranquil·les a l‘hora de jugar. Tenen jugadores d’OK lliga que segur que baixaran, i  a veure com ens va.

El duel que es disputarà a la localitat osonenca serà aquest diumenge a un quart de dotze del migdia.