El CH Mataró rep l'Igualada HC

Els mataronins recuperen aquest dijous a les 20h el partit pendent amb un equip que es juga la permanència

El CH Mataró rep l'Igualada HC

Tot i haver confirmat el descens directe de categoria, pel Club Hoquei Mataró no ha acabat la temporada i de fet poden decidir , per exemple, el títol de lliga amb el proper duel contra el Barça, o el descens, amb el duel d’avui, ajornat en el seu dia, davant l'Igualada.

Aquest cap de setmana ja van demostrar que no abaixen els braços i davant el Taradell, un equip que com l'Igualada s'està jugant la permanència, van tenir opcions de victòria fins al final. Albert Larrea és el tècnic del Club Hoquei Mataró.

Sabem que estem entrenant bé i recuperant bones sensacions. Per nosaltres la lliga està finalitzada, però treballem per nosaltres, per competir bé i pensant en la propera temporada.

L'Igualada visita la capital del Maresme amb la necessitat de sumar si vol sortir de la zona de promoció i alhora deixar enrere les places de descens directe. Tot el que no sigui guanyar serà complicar-se el futur immediat, amb només 3 partits per jugar, perquè als de l’Anoia encara en tindran un de pendent.

Els mataronins són conscients que, si volen evitar la darrera plaça de l'OK Lliga, només els hi val una victòria per encarar amb més moral els dos darrers duels. Amb el Barça primer i amb el Vic, penúltim classificat, en la darrera jornada.