El CH Mataró rep el Vilafranca, el principal perseguidor a la classificació

Quan va acabar el partit a Arenys de Munt, Albert Larrea tenia clar que els arenyens serien a la part alta de la classificació. Allà esperen acompanyar-los. Però si d'alguna cosa n'ha après aquest CH Mataró és de les derrotes. De res li va servir mantenir-se com a líder durant quasi la totalitat del campionat, la temporada passada. Ara ha vist que el més important és ser a la zona de dalt i tenir opcions constants de poder-s'hi quedar.

Per tornar a la competició toca un partit dels que fan patxoca, un Mataró - Vilafranca. A més a més la classificació els deixa l'un a tocar de l'altre. Els mataronins són quarts amb 18 punts i els del Penedès, cinquens amb 15.És, doncs un partit important per posar terra pel mig amb la meitat de la classificació i pressionar els tres líders, a un punt del Mataró.

En cas de derrota, però, qui s'afegiria a la festa seria el propi Vilafranca. A més a més la jornada depara un Alpicat - Arenys (dos dels capdavanters), que començarà mitja hora abans. Un vespre/nit d'hoquei patins que es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio i Mataró Televisió.