El CH Mataró recorda el primer títol europeu per a la ciutat

Fa 10 anys d'aquest gol de Ferran Formatjé a la final de la Copa CERS contra el Lloret. Gol d'or que permetia a l'aleshores capità Jordi Bartrés alçar el primer títol europeu per un club de la capital del Maresme.

10 anys després el club ha volgut recordar aquesta gesta per la ciutat i per la pròpia entitat i ho ha fet amb una exposició que recorda el pas de l'equip mataroní per una competició europea, 48 anys després que quedés eliminat, de forma polèmica, d'una semifinal de la copa d'Europa contra el Reus.

Fotografies de Capgros, el Tot Mataró i el Punt Avui i un vídeo resum de pas de l'equip per la competició fet per Mataró Audiovisual, ressegueixen una de les sales de la Fundació Iluro, on la pròpia copa CERS, o una fotografia amb tots els components de la plantilla acaparen el protagonisme de l'espectador i el traslladen a aquell 19 d'abril de 2009, en la culminació d'una temporada que es va tancar amb un descens i un títol europeu.

10 anys després la ciutat ja té un segon títol europeu, i el club mataroní ha passat més anys a 1a estatal que a OK Lliga.

L'exposició estarà oberta fins el 2 de juny. I els pròxims 2 divendres hi haurà dues conferències a dos quarts de set de la tarda. Aquest divendres per debatre sobre els reptes actuals i de futur de l'hoquei patins i el divendres 31 sobre les lesions en el món de l'hoquei patins.