El CH Mataró ja pensa en la segona fase de la Nacional Catalana Femenina

Aquest cap de setmana es tanca la primera part de la lliga nacional catalana femenina. Ho fa amb la darrera jornada de la primera fase, on el Club Hoquei Mataró s'ha classificat com a segon per jugar el grup pel títol. Un grup on s’ajuntaran els 4 primers classificats dels dos grups. Precisament per aquest fet, les mataronines que visitaran la pista del Lloret provaran de sumar 3 punts -ja no tant importants per la primera fase sinó que més aviat per la segona. 

De cara a la segona volta de la temporada el tècnic explica la importància de seguir creixent, perquè aquest segon grup pel títol tampoc serà definitiu per saber si poden pujar. Un cop passada aquesta segona fase l’equip hauria de fer front a un play off, aquest si decisiu.

Al grup A, Igualada i Mataró són els dos únics equips que tenen assegurat el bitllet per la fase d'ascens. Les altres dues se les juguen LLoret, Vilassar, Vilanova B i Reus. Al grup B els quatre equips ja estan definits, i són Voltregà B, Palau B, Sferic Terrassa i Jonquerenc.