El CH Mataró ha de guanyar i esperar per ser a la OKLliga

Cap de setmana de transistors. El Club Hoquei Mataró es juga l’ascens a la OK Lliga demà a a Raspeig sense dependre d’ell mateix. Els mataronins necessiten una victòria i esperar que 2 dels 3 equips que el precedeixen a la classificació punxin. La jornada es disputa tota unificada a partir de les 8 del vespre.

Guanyar a Sant Vicenç del Raspeig i esperar que la resta de resultats acompanyin. Aquesta és la premissa que s'ha marcat el Club Hoquei Mataró, amb la que ha estat treballant tota la setmana i de fet la que s'havia posat d'objectiu a mitjans de campionat, quan era líder invicte. El cert, però, és que des de mitjans de temporada fins ara les opcions han anat minvant. De sumar 33 punts dels 45 possibles, a quedar-se amb només 10 punts en el segon tram de campionat. Malgrat tot l'ascens encara és possible!

Un empat també podria servir

Amb la classificació liderada per Palafrugell i Taradell amb 44 punts, seguits d’Alpicat i Mataró amb 43 i Manlleu amb 42, la calculadora també dona altres opcions, sempre que el Mataró tregui un empat de Raspeig, i contant amb els goal average particulars i generals.

Les opcions favorables als mataronins serien un empat a 44 punts amb el Taradell, amb derrotes del propi Taradell, d'Alpicat i Manlleu i que el Palafrugell sumés algun punt. O empatar a 44 punts amb Palafrugell i Taradell, per tant amb derrotes d’aquests dos equips, sempre i quan els osonencs perdessin de 2 gols de diferència, i afegint que Alpicat i Manlleu no guanyessin els seus partits.

Aquestes opcions, però, són remotes i l'únic amb el que pensa l'equip és amb la victòria per no dependre, encara més, d'altres resultats i combinacions.

Jornada unificada (Dissabte 20h)

En el partit que es jugarà el dissabte a les 8 del vespre al pavelló de sant Vicenç del Raspeig Un dels handicaps  és que els mataronins s'enfrontaran a un equip que no te la permanència assegurada. Necessita sumar com a mínim un punt per poder mantenir-se una temporada més a la OKPlata. El duel es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio.