El CH Mataró goleja el líder i ja mira amunt

En hoquei patins la OK Lliga Plata, el seu grup nord, per ser més concrets, té domini maresmenc.

Per una banda el Club Hoquei Mataró s'ha recuperat del mal inici de temporada. Ja és un fet. Després de les dues derrotes inicials, aquest dissabte ha sumat la quarta victòria que el situa per primer cop a la 2a plaça que dona accés al play off d'ascens.

L'equip d'Albert Larrea derrotava aquest dissabte a un dels equips més complicats de la categoria i que visitava el Jaume Parera com a líder. Erik Gual marcava el primer gol del partit i l'únic del primer temps.  L'empat no arribaria fins a la segona meitat, i quan pitjor ho passaven els matarionins, arribaria la reacció. Cantero, Cusachs de penal, Xicota, de nou Gual i finalment el capità Florenza deixaven el 6 a 1. Els mataronins son segons, per darrera de l'Arenys de Munt. 

Un Arenys de Munt que guanyava 2 a 6 a Tordera. De fet a la mitja part ja guanyava per 0 gols a 6. A la segona meitat els torderencs van aconseguir reduir les diferències i situar el 2 a 6 final.

Jordi Pérez en dues ocasions, i Aleix Domènech, Ivan Morales, Gerard Gallardo i Gerard Pérez deixaven un 0 a 6 a la mitja part. Héctor Giménez i Biel Bladé van ser els autors dels dos gols dels locals. Si l'Arenys de Munt és líder el Tordera és el cuer de la categoria amb 3 punts. L'Arenys de Munt líder amb 13!