El CH Mataró es prepara per a la represa de la Nacional Catalana femenina

La Federació Catalana de Patinatge ha arribat a un acord amb la RFEP per reprendre la competició

Les lligues Nacionals Catalanes, tant masculina com femenina, es reprendran el cap de setmana del 30 i 31 de gener. Després d'un acord divendres passat amb la Federació Espanyola de patinatge, les màximes categories catalanes tornaran a escena en tractar-se de competicions que afecten la temporada vinent de lligues estatals, i per tant, acollint-se a les excepcions de les restriccions que ahir ampliava dues setmanes més el Govern.
La Federació Catalana deixa, doncs, un marge de dues setmanes perquè els equips puguin tornar a entrenar-se amb normalitat.
Les mataronines, però, ja fa dies que s'entrenen a l'aire lliure, i des de l'anunci de la represa ja amb totes les jugadores. Perquè algunes d'elles no són de Mataró i durant diverses setmanes no han pogut entrenar tot el grup sencer. Des de l'octubre han estat setmanes complicades però el tècnic Aleix Castellseguer ha pogut mantenir la totalitat de la plantilla, davant d'altres equips que no han pogut mantenir el seu bloc, per diversos motius.
El que també manté la plantilla del Club Hoquei Mataró és la il·lusió de poder fer una temporada il·lusionant. El tècnic marca els objectius del seu equip.
Per reprendre la competició, aquesta s'ha vist obligada a adaptar el seu format a les restriccions que li marca el calendari, posat que només s'havien disputat dues jornades. Per fer-ho, s'han eliminat les jornades parells, inclosos els partits de la jornada 2 que sí que s'havien jugat, deixant la primera fase en 7 jornades, una de les quals ja ha tingut lloc, mentre que la segona fase s'ha vist reduïda fins a les 4 jornades.
Amb l'eliminació del partit de la jornada 2, i després de només haver aconseguit un empat en la primera jornada contra el Lloret, el grup de les mataronines el lidera el Manlleu. La competició de les mataronines es reprendrà, doncs, el proper cap de setmana, precisament, contra el Manlleu a domicili de les osonenques.