El CH Mataró compleix i acaba tercer

El CH Mataró acaba fent la feina i certifica la tercera plaça, que encara li dona opcions de pujar a l'OK Lliga. A Igualada, en tercer i últim partit, les mataronines van tenir davant, de nou, un equip amb molta arribada. Però ahir no va ser el seu dia i el Mataró va ser qui es va avançar a l'electrònic.
Un gol amb el que es va arribar al descans. A la represa, les igualadines seguien negades de cara porteria i això ho va aprofitar el Mataró per fer el segon del matx.
Anna Carranza, de penal, va retallar distàncies i les locals van poder empatar en més d'una ocasió. Però no es va produir i el Mataró aquest cop sí es va mostrar letal. Gol, 1 a 3 i sentència definitiva.
Ara cal veure què passarà amb la plaça d'ascens. Pertany al Voltregà B, que no pot pujar per ser filial. Ell té la potestat però de vendre o cedir el lloc. Si hi renuncia, passarà a mans del segon, un altre filial, el Palau de Plegamans B.
En cas de nova renúncia, seria el Mataró qui reberia la trucada.
La lògica i l'esportivitat indiquen que hauria de ser el Mataró qui pugés a l'OK Lliga. Són el primer equip de la llista amb opcions reals d'ascens. Però de moment cal esperar. No en queda una altra.