El CH Mataró cau eliminat a les semifinals de la Copa de la Princesa

El Club Hoquei Mataró ha jugat aquest cap de setmana per cinquena vegada a la seva història la copa de la princesa, coneguda anteriorment com a copa del príncep.

Dissabte s'enfrontaven al SHUM Maçanet a la primera semifinals, pe`ro no el van poder superar, queient després del temps reglamentar i la prorroga en els penals on només va convertir un gol, per dos dels de la Selva.
A la mitja part el resultat era de 1 a 2 pels de la Selva. Els mataronins remuntarien i aconseguien posar-se amb un 3 a 2. Però quan ja gairebé estaven festejant la victòria un gol de Presas portava el partit a la pròrroga. El 3 a 3 no es va moure en el temps afegit i l'eliminatòria es va haver de decidir en els penals. Una tanda on només dos jugadors van fer gol a les primeres 5 penes màximes. Els mataronins només van poder marcar un gols  va ser el Maçanet quei guanyava.

El títol el guanyava el Vendrell, que en l'altre semifinal s'havia desfet de l'Arenys de Munt per 4 a 2 

A la final contra el SHUM Maçanet l'equip local remuntava un 5 a 3 per emportar-se el títol per segon cop a la seva història, forçant la pròrroga i després guanyant el partit per 5 a 6.