El Centre Natació Mataró visita l'Escullera en un duel amb morbo

La possible marxa de Iosep al CNB i el record del partit de la primera volta marquen el duel d'aquest dissabte a la tarda

El duel d'aquesta 20 jornades de la divisió d'honor masculina de waterpolo entre Club Natació Barcelona i Centre Natació Mataró té al·licients dins i fora la piscina. Per una banda, la rumorologia situa a l'actual tècnic del Mataró, Andrei Iosep, a la banqueta cenebista.
 Més enllà de la rumorologia i més pensant en el que passi dins l'aigua, Iosep diu que ell i els seus jugadors tenen moltes ganes de poder tirar endavant el partit, amb el record del duel de la primera volta.

Tots recordem com vam perdre aquí, amb polèmica i gol fantasma. Tenim molta motivació i volem una victòria que seria ideal i de prestigi per nosaltres. I també ens asseguraríem plaça europea.

El partit es juga aquest dissabte a les 6 de la tarda. Un bon resultat serviria per redimir-se d'alguns marcadors que han desajustat una bona temporada de l'equip mataroní, i malgrat tot faci indicar que els mataronins no podran colar-se als play off, un triomf els acostaria a la plaça europea.

Hem fet una temporada bona, positiva. Però hi ha alguns partits que no ens han sortit. A Tenerife, contra el Sant Andreu i la derrota davant el Rubí. Pèrò, en general, estic motl orgullós del treball dels meus jugadors.

Als mataronins, abans d'acabar la lliga, encara els hi quedarà rebre el Sabadell i visitar la Josep Vallès per enfrontar-se al Mediterrani