El CE Mataró ja coneix el calendari de Primera Catalana

El conjunt dirigit per Raul Monroy forma part del grup 1 i el seu debut en lliga està previst pel dia 1 d'octubre a domicili contra el Unió Esportiva Vic

Fotografia: tvmataró

Ja tenim aquí el calendari de la lliga de primera Catalana de la temporada 22/23. 

En el grup 1 podem trobar elClub Esportiu Mataró juntament amb alguns clubs històrics de la categoria com, Palamós, Banyoles, Granollers o Manlleu. Aquesta temporada la FCF ha creat una nova categoria que és la Superlliga  Catalana que la jugaran els 12 equips que hagin quedat entre segons i cinquens dels 3 grups de primera Catalana més els quatre que baixin de tercera. A part els primers de cada grup accediran directament a 3a divisió. 
Si parlem del Mataró, seria important que el conjunt de Raul Monroy sigui capaç de quedar entre els cinc primers perquè si mantenen la categoria estarien una categoria per sota d’aquesta temporada a causa de la creació de la nova Superlliga. El conjunt Mataroní arrencarà la lliga regular contra el Vic Unió Esportiva Club, a domicili, l’1 d’Octubre. Finalment, acabarà la temporada el dia 28 de Maig contra el Palamós al Nou Municipal Palamós-Costa Brava.