El CE Mataró vol tornar a competir, però amb matisos

Els mataronins només han jugat dues jornades i esperen la decisió final de la Federació Catalana de Futbol per reprendre la competició.

El CE Mataró vol tornar a competir, però amb matisos

El Club Esportiu Mataró va tancar l'accidentat inici de temporada com a líder del seu subgrup de Primera Catalana. Ho va fer després de dues jornades, les úniques que s'han pogut disputar. Ara per ara, no tenen cap notificació de quan podran reprendre el campionat i segueixen a l'espera. De fet la majoria de clubs han demanat a la Federació per prendre decisions definitives a curt termini. Els clubs demanen poder arrencar els entrenaments sense restriccions com a màxim l'1 de febrer per poder reprendre les competicions el darrer cap de setmana del mateix mes. Com explica el president groc i negre, Fran Seijo, és important començar però fer-ho bé.
I mentrestant, els clubs segueixen perdent. Perdent diners però també jugadors. I és que els equips de 3a Divisió, que sí que tenen lliga, estan fitxant futbolistes de Primera Catalana, que sense lliga no poden retenir les seves plantilles.
I mentrestant, el club no ha rebut cap ajuda per part del govern. Tan sols es rep la subvenció que es dóna per tenir el juvenil a categoria estatal. Les PCR d'aquesta plantilla també va a càrrec de la Federació. Seijo explica que les famílies de la base comprenen la situació i els donen suport a, fet que l'entitat agraeix enormement.