EL CE Mataró vol retrobar-se amb la victòria

El CE Mataró porta quasi 4 setmanes en el desert des de l'útlima victòria en lliga, el passat 22 d'octubre enfront en Llavaneres. El conjunt groc i negre havia acostumat als seus aficionats a viure en època de vaques grasses, sumant punts, deixant la porteria a 0 i mirant sempre a dalt de la classificació.
Però ara acumula tres jornades sense guanyar. Res preocupant, perquè només s'ha perdut un partit i els altres dos els ha empatat. És més, l'equip és tercer a tan sols tres punts de la segona i la primera plaça.
Però sí és cert que en dos partits ha encaixat cinc gols, quan en 9 només n'havia concedit dos. Malgrat aquesta dada, segueix sent l'equip menys golejat.
Tot i que es tracta, tan sols, d'una breu mala ratxa, el tècnic, Alberto Aybar, vol precisament això, que sigui breu. I després de la dura derrota de diumenge vol guanyar ara al camp del Besòs Baron.
Un Baron que és desè a la classificació, amb 15 punts i quatre victòries en 11 partits. Ha encaixat 14 gols, el doble que els mataronins, i també n'ha fet 14, 8 de menys respecte el seu proper rival.
A més a més porta 4 jornades sense vèncer, després de tres victòries consecutives, amb el que es troba amb una dinàmica que recorda la del Mataró tot i que sumant força menys punts.
Un triomf enterraria aquesta lleugera davallada. Toca agafar aire en aquesta marató mataronina.