El CE Mataró vol fer un salt de qualitat

Cos tècnic i jugadors del Club Esportiu Mataró són conscients de la importància de poder aconseguir el màxim de punts possibles, i quan més aviat millor. En el record hi ha el darrer ascens a 1a on els mataronins es van mostrar clarament superiors als seus rivals. Va ser aquell camí qui els va portar a 1a Catalana.

Per això Raul Monroy i els seus jugadors saben que tots els partits tenen les seves complicacions i de fet els afronten com autètniques finals. No hi ha un onze tipus, no hi ha un model de joc, i l'equip s'adapta a cada rival oferint un ampli ventall d'opcions. Aquest diumenge espera el Valldoreix, equip que arriba de la tercera catalana i que amb 8 punts se situa a la part mitja de la categoria. El tècnic groc i negre, Raul Monroy, ja té els informes corresponents per tal de superar el nou repte.

Els mataronisn amb 21 gols són l'equip més golejador de la categoria. Només han marcat el mateix nombre de gols, el Catllar -6è del grup 6. I el Berga, líder del grup 4. Amb quatre punts de marge respecte els seus immediats rivals, Turó Peira i Singuerlín, els mataronins tenen marge per uns errors, que alhora esperen que no arribin.